Właściciele i użytkownicy z dostępem tylko do uruchamiania
- Właściciele - mogą edytować przepływ i jego połączenia
- Użytkownicy z dostępem tylko do uruchamiania - mogą go uruchamiać, ale nie modyfikować
- Tryb tylko do uruchamiania dziedziczy autoryzację połączeń przepływu